Gissa längden – vinn biljetter till Båtmässan

Hur lång är Max Gyllings gädda? Gissa längden och tävla om Biljetter till årets Båtmässa.

Nu är tävlingen avslutad och vinnarna dragna. Följande personer har gissat rätt (eller mycket nära ) på fiskens längd som är 104 centimeter:
Albin Lundbacke
Fredrik Lundbacke
Andreas Hallén
Nadine Lind
Isak Hempel Klang

(Digitala biljetter skickas till vinnarna via e-post).

Hur lång är Max gädda? Gissa rätt på längden och vinn två biljetter till Båtmässan i Göteborg!
Båtliv och sportfiske går hand i hand och det har givetvis Båtmässan i Göteborg greppat. För att främja sportfisket har Båtmässan i samarbete med oss på Fiskejournalen även i år ordnat en specialdag för vårt största gemensamma intresse – sportfiske.  Under Båtmässans sportfiskedag den 9 februari kan du lyssna på intressanta föredrag, träffa fiskekändisar och givetvis kolla in årets båt- och prylnyheter. Bocka för den 9 februari redan idag.

Fiskejournalen har lagt vantarna på tio fribiljetter till årets Båtmässa och dessa vill vi nu tävla ut till er!

Fiskejournalen har lagt vantarna på tio fribiljetter till årets Båtmässa och dessa vill vi nu tävla ut till dig!  Det enda du behöver göra är att gissa längden på Max gädda. Du som prickar rätt eller kommer närmast har chansen att vinna två biljetter. (Ange längden i centimeter.) Svara i formuläret här nedan. Vinnarna dras måndagen den 4 februari.
Pssst: Du vet väl att alla ungdomar som är 16 år eller yngre kommer in gratis på Båtmässan i sällskap med vuxen.

Läs mer om Båtmässan HÄR.

Fiskejournalens medarbetare Max Gylling drog nyligen en hyfsad isgädda? Hur många centimeter mäter fisken? Svara antalet centimeter i formuläret här nedan.