Håkan Otterberg firar 30!

Tropiskt flugfiske har alltid varit favoritfisket för Håkans del.

30 år är ingen ålder, men 30 år på samma arbetsplats är minsann en bedrift. Den 15 augusti 1988 startade Håkan Otterberg sin anställning på Fiskejournalen och än idag är han trogen tidningen.

Många annonsörer är bekant med Håkans muntra stämma eftersom han sedan starten varit annonssäljare och fyllt tidningen med fiskebranschens budskap.
Länge var han inne i trollingsvängen och delaktig i Swedish Trolling Masters, men även flug- och spinnfiske har intresserat 58-åringen från Lerum. Under årens lopp har han varit med om otaliga fiskeäventyr som exempelvis Kuba, Ryssland, Bahamas, Argentina och Kenya. Fiskehistorierna är som ni förstår outtömliga. Och ännu fler äventyr kommer det förmodligen bli…
Håkan säger själv att 30 år bara rasslat förbi, men att tiden går fort när man har roligt:
– Hur branschen och omgivning upplever det vet jag inte, men själv har haft fantastiskt roligt alla dessa år och fler roliga år skall det bli. Med världens bästa kollegor, förläggare och kunder är det faktiskt kul att gå till jobbet varje dag. Jag vill även verkligen passa på att tacka alla kunder för de 30 första åren, och många av er har med tiden blivit vänner för livet.
I framtiden fortsätter Håkan att ha koll på annonserna, men inte i samma utsträckning som tidigare. Framöver väntar nya förlagsprojekt som han ser fram emot.
Vi på redaktionen och alla medarbetare genom åren vill rikta ett stort grattis på 30-årsjubileumet!