Intensivt på scenen i år

Älvräddarnas välgörenhetsauktion är ett av de mer populära inslagen på scenen. Där kan man fynda och göra nytta samtidigt. (Foto: Morgan Fihn)

Älvräddarnas välgörenhetsauktion är ett av de mer populära inslagen på scenen. Där kan man fynda och göra nytta samtidigt. (Foto: Morgan Fihn)

I år står både ministrar, fiskekändisar och vanliga kändisar på sportfiskemässans stora scen. Men även gamla favoriter återkommer, som Älvräddarnas välgörenhetsauktion, information från Sportfiskarna samt mängder av fisketips och äventyrsberättelser.
Det är, som tidigare år, Fiskejournalen som håller i stora scenens scenschema. I år har trycket från alla som vill stå på scenen har varit överraskande stort.
– De första åren vi hade hand om scenen fick vi söka med ljus och lykta efter bra inslag till scenen. I år hade vi så mycket att välja på att vi var tvungna att sålla, säger Maria Ålander, scenansvarig på Fiskejournalen.
I och med att det är valår, har även mässans ledning passat på att bjuda in politiker till mässan.
– Vi kan nog hoppas på en och annan toppolitiker, säger Agneta Brunell, mässansvarig.

Hela schemat släpps onsdag 12 feb
I år är också tanken att schemat på scenen ska vara klart långt i förväg.
– Vi har sett tendenser till att mässbesökarna allt oftare planerar sin mässdag i förväg. De droppar inte längre in till något slumpmässigt som händer på scenen, utan vet exakt vem och vad de vill titta på, säger Maria Ålander.
Mässans schema kommer du att hitta på Sportfiskemassan.se och Fiskejournalen.se från och med onsdag nästa vecka.