LÄSARRESA: Fiska mal med Fiskejournalen

Har du någonsin fångat en fisk som är större än dig själv? Har du lust att testa på det? Boka in dig på Fiskejournalens läsarresa till Tjeckien!

Nu har du chansen att följa med Fiskejournalen till den tjeckiska fiskestjärnan Jakub Vágners lilla sjön Pohan. Här ska vi testa på det häftiga fisket efter riktigt stor europeisk mal. Säkra din plats redan idag!
Med på resan är Fiskejournalens medarbetare Jarmo Kuisma, en meriterad gäddfiskare som på senare år även gett sig an den gäckande malen. Vi träffas på flygplatsen i Prag onsdagen den 11 september för att tillsammans bege oss till Pohan där vi har hela sjön för oss själva. Vi fiskar, äter och snackar fiskehistorier i dagarna tre med målet att fånga en av sjöns häftiga invånare. Efter morgonfisket, vid lunchtid den 14:e åker vi tillbaka till flygplatsen i Prag. Förhoppningsvis med en spännande fiskeupplevelse i ryggen.

Vi fiskar, äter och snackar fiskehistorier i dagarna tre med målet att fånga en av sjöns häftiga invånare.

När?
Onsdagen-lördag, den 11-14 september 2019

Detta ingår i resan:
Transfer från och till flygplatsen i Prag till Pohan. Sammanlagt tre hela dagars fiske efter storvuxen europeisk mal. Helpension med frukost, lunch och middag. Hyra av spinn- och meteutrustning för mal, beten, tält, stolar, säng och sovsäck. Engelskspråkig fiskeguide med god erfarenhet av fisket efter mal i Pohan. Svensk gruppledare från Fiskejournalen.

Detta ingår inte i resan:
Flygresan till och från Prag. Alkoholhaltiga drycker.

Pris:
850 EUR.
Boka dig genom att skicka ett mejl till redaktion@fiskejournalen.se (märk mejlet med ”Malfiske i Tjeckien”). Först till kvarn gäller.