Lyckad livesändning med Westin!

Måndag 25/3 genomförde vi på Fiskejournalen vår första livesändning. Ett nytt koncept som kombinerar shopping i realtid med live-frågor från tittarna. Som första gäst fick vi äran att ta emot fiskeprofilen Daniel Nilsson i studion.

Daniel Nilsson, eller ”Westin-Danne” som de flesta svenska sportfiskare nog känner honom, arbetar åt varumärket Westin och är ett välkänt ansikte i sportfiskemedia. Tillsammans med Fiskejournalens Albin Berggren gick Danne igenom utvalda delar av Westins produktnyheter för 2024 och berättade mer om sina senaste fiskeäventyr. I slutet av sändningen lottades även en Westin Escape Cam ut till en av tittarna.

”Livesändning och liveshopping är ett nytt format för oss på Fiskejournalen så naturligtvis var vi väldigt spända på att se hur det skulle tas emot och vad det skulle ge i form av tittare och försäljning”, säger Albin.

Med facit i hand kan vi konstatera att mottagandet har varit väldigt positivt. Många tittade och handlade live under sändningen, och chatten gick varm med frågor till Danne. Även i efterhand har väldigt många gått in och både tittat och handlat.

”En fördel med formatet är att man får livekänslan med tittarfrågor men att inspelningen fortfarande är relevant efter sändningen. Att höra en så duktig fiskare som Danne berätta om nya fiskeprylar och dela med sig av sina egna tips och erfarenheter är ju guld värt för alla fiskeintresserade. Nästa gång måste vi dock planera tiden lite bättre. Vi hade avsatt drygt en timme för sändningen men kameran stängdes av två och halv timme senare”, skrattar Albin.

Att folk uppskattar liveformatet och att tiden går snabbt när man snackar fiske är två lärdomar vi tar med oss till nästkommande sändning!

Du som missade livesändningen med Danne från Westin kan kolla den här: https://www.fiskejournalen.se/liveshopping

Publicerad: 14 dagar sedan
Av: Fiskejournalen

Intressanta fiskeprylar från vår butik:

Westin W2 Powercast haspelspö 8'3" XXH 40-130 g
Rek. 1199 kr 1199 kr 1049 kr Du sparar: 150 kr
Westin W4-BC SSG 300 lågprofilsrulle [5.6:1] högervevad
Rek. 2499 kr 2499 kr 2199 kr Du sparar: 300 kr
Westin W6 Rain hängslebyxor steel black large
Rek. 1999 kr 1839 kr 1749 kr Du sparar: 90 kr