Nya ekolod från Humminbird

humminbird_600_webbPressmeddelande:
Till 2014 lanserar Humminbird 600 serien, som kommer att finnas i 7 olika modeller. Allt från ett rent ekolod till en enhet fullt utrustad med Sonar Imaging tekniken. Samtliga modeller har en 5” display med marknadens bästa skärmupplösning, 640*480 pixlar. Dessutom har de HD-skärmar som ger en kristallklar bild och som klarar av det starkaste solljuset.

Humminbird tänker alltid på enkelheten för användaren. Med deras medföljande legendariska snabbfäste slipper du lösa kablar hängandes. Du sätter i enheten eller lossar den på bara en sekund, fullt ansluten. Likaså deras tre programmerbara snabbknappar ger dig möjlighet att spara dina favoritvyer.
Samtliga modeller i 600-serien levereras kompletta med ekolodsgivare. Det traditionella 2D lodet ger dig noggrannhet och separerar ekon som står så nära som 6,25cm ifrån varandra. XD-modellerna har en fantastisk djupprestanda som tar användaren ända ner mot 914 meter med standardgivaren.
På kombimodellerna har du en 10Hz inbyggd GPS antenn som ger en noggrann positionsangivelse ner till 2,5 meter. Du kan ta skärmdumpar, spela in ekolodsdata för att kunna skapa egna sjökort i Humminbird AutoChart eller Navionics Gold.
www.comstedt.se