Nytt nummer ute: Ta ditt fiske till nästa nivå!

Finns i en butik nära dig!

Sensommarens ankomst innebär en spännande och utmanande årstid för sportfiskare. Missa inte Fiskejournalen nummer 7 – där vi bjuder på massor av tips och inspiration!

Kanske har du redan hunnit fiska av dig den värsta abstinensen i sommar, och är redo för att utforska och utveckla din favorithobby. Vi föreslår att du exempelvis testar på jerkbaitfiske om du inte redan gjort det. Fiskejournalen har packat ihop allt du behöver för att komma igång, och till vår hjälp har vi jerkbaitfiskets frontfigur Stefan ”Trumman” Trumstedt.

Vi går också på djupet med både laxens beteende och gäddans aptit för sina artfränder, alltså kanibalism. Hur kan vi sportfiskare dra nytta av det och göra vår hobby ännu roligare?

Annat som du inte får missa i detta nummer är Prylguiden för trolling och vertikalfiske, som är signerad av experten Klas Skoglund, och dessutom ger vi oss ut på en spännande guldjakt i Västmanland.

Detta och så mycket mer finner du rykande färska Fiskejournalen nummer 7 – den perfekta ledsagaren när vi börjar vandra mot höst.

Psssst..! Om du vill ha tidningen billigare, för alla andra och direkt hem i brevlådan – KLICKA HÄR!