Olssons Fiske bjuder in till mässa

Har du fått mersmak från Sportfiskemässan i Jönköping? Besök Olssons Fiske den 5-6 april.

Med sina 3000 kvadratmeter är nu Olssons Fiske i Tibro, Sveriges till ytan största sportfiskebutik. Den 5-6 april öppnas dörrarna till den nya lokalen med pompa och ståt – fiskekändisar, prylnyheter, pool-demonstrationer och annat kul står på programmet.
Samtidigt som premiäröppningen för nya lokalen anordnar Olssons Fiske sin traditionsenliga temahelg med starkt fokus på trollingfiske, havsfiske, vertikalfiske, gädda-, gös- och laxfiske. Fullutrustade sportfiskebåtar med produkter från ledande varumärken visas. I redskapspoolen demonstreras nyheter från ett urval välbekanta varumärken.

För att nämna några kända ansikten så kommer Mathias Holgersson, Jörgen Larsson, Stefan ”Trumman” Trumstedt, Henrik Karlén och Björn ”Carlo” Karlsson…

Tävlingar och lotterier med fina priser anordnas och blir du utan vinst så finns det specialerbjudanden till låga priser i butiken. För att nämna några kända ansikten så kommer Mathias Holgersson, Jörgen Larsson, Stefan ”Trumman” Trumstedt, Henrik Karlén och Björn ”Carlo” Karlsson finnas på plats för att demonstrera produktnyheter och snacka med besökare . Vi på Fiskejournalen är där och känner av pulsen för nu har fiskesäsongen 2019 satt fart på riktigt.

För mer information och aktuellt program – följ den här länken!