Öppet hus på Fiskejournalen

I morgon öppnar vi portarna till Fiskejournalens redaktion. Kom gärna förbi och kolla in våra lokaler, prata med oss som gör tidningen och träffa likasinnade. (Foto: Mathias Larsson)

I morgon, lördagen den 10 december, är Du alltså välkommen till Fiskejournalens redaktion i Stenkullen. Du får chansen att träffa andra läsare och gänget som jobbar på redaktionen.
Målet med dagen är att umgås i all enkelhet och snackar fiske över en kopp kaffe. För den som blir hungrig kommer vår lokala fiskeklubb att sälja grillad korv utanför redaktionen. Vill du teckna en prenumeration på Fly & Tie så blir det säkert en liten extra överraskning på köpet och givetvis kommer Johan Klingberg att signera premiärnumret. Och bli inte förvånad om det binds en och annan fluga den här dagen.
Klädsel: Eftersom vi allihop är enkla fiskare så hoppar vi över fracken den här dagen och drar hellre på oss en fleece och ett par vadarskor.
Plats: Från bron vid Hedefors kraftverk i Stenkullen – som ligger mellan Alingsås och Göteborg – så är det skyltat den sista biten på ett par hundra meter. Här hittar du en vägbeskrivning till Hedeforsvägen 9, Stenkullen.
Tid: Valfri tid mellan Kl. 10.00-16.00. Lördag den 10 december.
OBS! Vänligen gör ingen föranmälan (vi kommer inte klara av att ta hand om alla telefonsamtal och e-post) dyk bara upp som du är.
Morgan Fihn