Premiär för ny Ge-Fan-musik på Fiskekryssningen

På Fiskekryssningen kan du bland annat träffa och lyssna på Weeping Willows och Anders "Boba" Lindström.

På Fiskekryssningen kan du bland annat träffa och lyssna på Weeping Willows och Anders ”Boba” Lindström.

Fiskevårdsprojektet Ge-fan-i-våra-vatten initierades av ett antal rock-musiker från bland annat Hellacopters, Millencolin, Backyard Babies, Randy och Weeping Willows. Se några av dem live på Fiskekryssningen 7-8 november!
Det började med att flera svenska rockmusiker, tillsammans med Sportfiskarna, gav ut ett samlingsalbum där överskottet gick till fiskevård. Detta var nu några år sedan, men Ge-fan-i-våra-vatten-projektet lever och förnyas ständigt. Lagom till Fiskekryssningen 7-8 november, kommer det att presenteras ny musik.
Fredagkvällens underhållning inleds med att Anders Boba Lindström från gamla Hellacopters och Anders Hernestam från Weeping Willows presenterar nyskriven filmmusik. Musiken är gjord för fiske- och miljöfilmer som Erik Ohlson från Millencolin gör för Sportfiskarna. Denna musikpremiär följs av coverbandet ”Stevie Klasson´s Black Weeds” som består av Ge-fan-musiker som spelar Stones och annan rock från samma tidsperiod. Musikkvällen avslutas med Weeping Willows, ett Ge-fan-band som släppte en ny skiva i februari och fram tills nu varit på utsåld turné.
Den som åker på Fiskekryssningen har en helgjuten musikupplevelse att vänta!
Boka Fiskekryssningen här 

Se Ge-fan filmer här nedan!