Pryltipset: Två gäddkombos under tusenlappen

R. T. Sandborn Pike är en bra utrustning för det lättare gäddfisket. Kombon fungerar även bra till allt från deadbaitfiske, trolling och vanligt spinnfiske.
ANNONS

En sommar utan gädda är ingen sommar. Men för att fånga gäddan krävs fiskeprylar. Här kommer två färdiga gäddfiskeutrustningar för dig som själv inte orkar leta. Alla under tusenlappen dessutom.

Sommaren står för dörren och du känner att fiskeivern pockar på. Några raska steg till garderoben för att syna fiskutrustningen. Besvikelse. Utrustningen har sett bättre dagar, den ser både omodern och opålitlig ut. En trist kombination som i värsta fall kan sluta illa…

Vi på fiskejournalen har letat rätt på två fiskeutrustningar för dig som inte vill lägga en förmögenhet men ändå ha prylar som både är både sköna och håller. Här nedan finner du två kompletta haspelutrustningar med rulle, spö och lina för det lättare gäddfisket. Tanken är att du även ska kunna använda prylarna för att kasta efter havsöring eller varför inte ett trollingpass efter den gäckande sommargösen. Varsågoda och skitfiske!

Här nedan finner du två kompletta haspelutrustningar med rulle, spö och lina för det lättare gäddfisket.

R. T. Sandborn Pike
Den här utrustningen innehåller ett niofots R. T Sandborn XP 9 fot 15 – 45 grams haspelspö, perfekt för spinn och trolling efter både gädda och gös. Egenskaperna i kolfiberklingan tillsammans med det greppvänliga korhandtaget maximerar både kast och drillning. Till spöet följer en Ron Thompsson Sandborn rulle i  4000-storlek. En frambromsad haspelrulle med vev gjuten i aluminium och tvåtonspole i samma lättmetall. Med paketet följer 130 meter 0,15 flätlina. Mycket fiske för lite pengar.

Kampanjpris: 799 sek i Fiskejournalens butik (rekpris: 2028 kronor)
butik.fiskejournalen.se

ABU Garcia Black Max Combo
Black Max combo finns i många varianter ämnade för de flesta arter som simmar i våra vatten. Paketet som passar bäst för det lättare gäddfisket är Black Max 9′ MH 15-45 g. Med i paketet har du en pålitlig haspelrulle med färdigpåspolad 0,20 fireline samt ett niofotspö som även står pall för gammelgäddan om den skulle bita på.

Cirkaris från: 999 kronor
Napp & Nytt 2020

Publicerad: 02 June 2020
Av: Fiskejournalen
ANNONS