ANNONS

Snart dags för Sveriges största fiskeläger – helt gratis

Delta i fiskeläger och bli en storfiskare du med!
ANNONS

Sverige är ett paradis för fiskande ungdomar – och att utöva sin hobby behöver inte kosta mycket alls. Sveriges största fiskeläger i Västerbotten är exempelvis gratis.

Det är Älvräddarna Robertfors FVO i samarbete med Sportfiskarna och regionala aktörer som bjuder in till fiskekalaset. Med projektnamnet ”Sveriges största fiskeläger” inbjuds hela 50 barn och ungdomar till lägret vid Stora Bygdeträsket Bygdsiljum, som är Västerbottens största sjö. Datum för arrangemanget är 2–4 augusti, och målgruppen är barn och ungdomar mellan 10–17 år.

Lägret riktar sig till alla, och det behövs inga förkunskaper om fiske. Deltagarna kommer främst att fiska efter abborre och gädda från mindre båtar, och det finns utrustning att låna om man inte har någon egen. Enda kravet är egen flytväst.

Med lite tur finns det platser kvar. Maila på fiskelager2019@gmail.comeller kontakta Jari Toivanen 070/305 22 58 eller Rasmus Stenborg 070/200 51 88.

Om du vill veta om det arrangeras något fiskeläger i närheten av dig så kan du kontakta Sportfiskarna på: oscar.trowald@sportfiskarna.se

Läs om spännande fiskprojekt i norr:

Spännande projekt: Går det att ersätta laxen med braxen?

 

Publicerad: 22 July 2019
Av: Anders Lundin
ANNONS