Sportfiskarna söker ny generalsekreterare

Sportfiskarna satsar framåt.

Är du en god ledare med stark integritet, diplomatisk kompetens och ett gott omdöme? Är du dessutom en duktig analytiker som brinner för Sportfiskarnas värdegrund? Ja, då kanske tjänsten som generalsekreterare på Sportfiskarna är något för dig.
Sportfiskarna befinner sig i en fas av stark tillväxt och hoppas kunna expandera ytterligare. Sportfisket 2016 är en av Sveriges populäraste fritidsaktiviteter, och många av dess utövare engageras i aktiviteter landet runt. En sammanställning visar att uppemot 100 000 sportfiskare arbetar mer än 900 000 ideella dagar årligen med fiske- och vattenvård. Till det kan läggas mängder av annat naturfrämjande arbete i de 400 ideella föreningar som är anslutna till förbundet.
Det behövs alltså en duktig ledare till att få förbundet och dess närliggande verksamheter att dra åt samma håll. Därutöver krävs förmågan att på högsta politiska nivå försvara sportfiskets position i Sverige.

Arbetet som generalsekreterare är förlagt till huvudkontoret i Stockholm och ansökan ska vara inne senast den 4 december.

Läs Sportfiskarnas annons här.