Sportfiskemässan 2020 ställs in

Crononaviruset sätter stopp för Sportfiskemässan 2020 i Stockholm.
ANNONS

På grund av Folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer angående spridning av coronaviruset ställs evenemang med fler än 500 personer in, däribland Sportfiskemässan som var planerad att hållas den 20 till 22 mars. 

Sammankomster om max 500 personer är gränsen för evenemang enligt Folkhälsomyndigheten nu när risken för spridning av coronaviruset nått den högsta nivån, på myndighetens 5-gradiga skala. Alla evenemang som arrangeras av Stockholmsmässan stängs ner, och nu senast för en knapp timme sedan slogs dörrarna igen för Allt För Sjön som var planerad att löpa på till den 15 mars.  Frågan är då om Sportfiskemässan 2020 kommer läggas ner helt eller om den kommer flyttas fram:

– Att flytta mässan fram i tiden under det här året kommer inte vara möjligt. Senare delen av våren är full av andra aktiviteter för hela branschen och höstmässor brukar sällan fungera bra, säger Håkan Norling, ordförande på Svensk Sportfiskehandel.

– Att flytta mässan fram i tiden under det här året kommer inte vara möjligt.

Stockholmsmässan som är Nordens största mässanläggning berättar via ett pressmeddelande att alla som köpt biljetter kommer få sina pengar tillbaka.

Den rådande situationen är omtumlande för alla inblandade och det finns inga klara strategier att luta sig mot, vilket medför att många frågor fortfarande hänger i luften.

Fiskejournalen följer ärendet.

 

Publicerad: 11 March 2020
Av: Mathias Arnham
ANNONS