Tellis till Fiskekryssningen

10_tellis
Tellis Katsogiannos är känd för sitt långkastande och sitt framgångsrika lax- och havsöringfiske. På Fiskekryssningen håller han både föredrag och workshop.
Tellis grundlade sin karriär på Forshagaakademins sportfiskeutbildning för drygt 10 år sedan och har sedan gått från klarhet till klarhet. Idag driver han flugfiskekurser, materialutveckling och sin webbshop ”Tellis flugfiske” samt är engagerad i sporten flycasting, där han hör till världseliten med flera svenska rekord i distans. I år har Fiskekryssningen den stora glädjen att välkomna honom både som föreläsare och workshopledare.

Favoriter för lax och havsöring

Den som är intresserad av flugbindning har chansen att vara med på Tellis workshop där man binder snygga lax- och havsöringsflugor med hjälp av enkla tekniker. Det blir också en föreläsning där han skildrar ett laxår – från starten i Skottland, via vår- och sommarfisket i Norden till de sista kasten på hösten. Tellis berättar om olika platser och olika fiskeförhållanden som råder under säsongen. Den som älskar lax- och havsöringfiske får inte missa Tellis på Fiskekryssningen!
Glöm heller inte att boka din plats på kryssningen innan 31 maj. Då får du 100 kr i rabatt.
Mer info på Fiskekryssningen.se

Maria Ålander