Tony tar över efter Ida-Maria på Mörrums Kronolaxfiske

Tony Forsberg får uppdraget att utveckla verksamheten på Mörrums Kronolaxfiske. Foto: Sveaskog
ANNONS

I våras avslutade Ida-Maria Rigoll sitt uppdrag som platschef för Mörrums Kronolaxfiske. Nu står det klart vem som blir hennes ersättare.

Det blir Tony Forsberg, vice ordförande i Nättraby Sportfiskeklubb, som tar över rodret, och han kommer att tillträda sin tjänst 1 augusti, meddelar Sveaskog i ett pressmeddelande.
– Det känns jätteinspirerande och jag ser mycket fram emot att leda arbetet. Jag tycker också det är inspirerande att vara en del av Sveaskog och jag är nyfiken på den nya inriktningen som lyfter betydelsen av vattendrag och våtmarker. Nu närmast ska det bli roligt att träffa mina nya kollegor och sedan inleda arbetet, säger Tony Forsberg.

Han är alltså vice ordförande i Nättraby Sportfiskeklubb, och kommer närmast från rollen som Stabsofficer på FMLOGs (Försvarsmaktens Logistikförband) förbandsstab i Stockholm.
– Det känns väldigt roligt att vi lyckats rekrytera Tony. Han har en bred erfarenhet av chefs- och ledarroller, både från det civila näringslivet och Försvarsmakten och är starkt förankrad i Blekinge. Vi är övertygade om att han kommer göra ett mycket bra jobb i att leda arbetet vid ett av Blekinges viktigaste turistmål och Sveaskogs verkliga flaggskepp vad gäller fiske, säger Björn Larsson, Fastighetschef på Sveaskog.

Publicerad: 21 juni 2021
Av: Anders Lundin
ANNONS