Träffa Daniel Bergman på Fiskekryssningen

Fokus på abborre och fluga för Daniel Bergman. Träffa honom och se Perch Pro finalen ombord på Fiskekryssningen 4-5 februari.

Flugfiskaren Daniel Bergman har blivit en allt populärare figur i web-serien Fly-TV och han kommer att medverka i årets Perch Pro-final ombord på Fiskekryssningen 4-5 februari.
Daniel är den pedagogiska och vänliga instruktörstypen med en lugn röst som smittar av sig på tittaren. Detta i kombination med en djup kunskap i flugfiskets ädla konst, har gjort honom till en populär frontfigur för företaget Flydressing/Vision. Han deltar regelbundet på KanalGratis serie FlyTV och tävlar denna säsongen i Perch Pro, abborrfiske på fluga

Har vi tur binder han några snygga flugor fram på söndagens förmiddag.

Träffa denna sköna snubbe ombord på Fiskekryssningen! På lördagkvällen kommer han vara lika överrumplad som resten av publiken när resultatet i Perch Pro uppdagas. Ingen av lagen har en aning om utgången, eftersom finalen endast sker inför respektive tv-team.
Har vi tur binder Daniel några snygga och vassa flugor fram på söndagens förmiddag. Daniel reserverar sig för när  – det kan bli sent på förmiddagen om Perch Pro finalen skulle innebära ett stort firande för hans del…
Se ytterligare flugbindare, betesbyggare och ett 20-tal föreläsare på Fiskekryssningen 4-5 februari.
Missa heller inte reportaget om Daniel som ligger ute i Allt om Flugfiske just nu.

Publicerad: 30 October 2016