Träffa Jockfall på Fiskekryssningen

Jockfall är platsen som har allt det man önskar sig av en norrlandsupplevelse – outbyggda vattenfall, storslagen vildmarkskänsla och massor av lax.

I Jockfall driver Ronny Landin med familj en fiskecamp. Här passerade i år över 8000 laxar med en medelvikt på 11 kilo och här brusar Kalixälvens högsta vattenfall – Jockfall. Den största laxen som passerade laxtrappan i år var 144 cm lång och uppskattades till 35 kilo. Men campen erbjuder inte bara fantastiskt laxfiske. Här finns tillgång till massa olika fisken i fiskrika vatten samt jakt, kurser, konferenser, servering, camping och stugor, berättar Robin Landin, som ingår i fiskefamiljen Landins stab.

Destinationsmässa
Jockfall är bara en av alla de fiskecamper och resmål som finns representerade ombord på årets Fiskekryssning, 6-7 november. I år är det nämligen destionationsmässa ombord på Galaxy. Tanken är att du i lugn och ro ska kunna hitta den fiskedestination som passar dig. Kanske kan du till och med få en riktigt bra deal på nästa års fiskesemester?
Som vanligt är Fiskekryssningen späckad med aktiviteter som föredrag, workshops, flugbindningstävling, underhållning, whiskyprovning mm. Läs mer på Fiskekryssningen.se eller boka direkt hos Tallinksilja på 08-666 33 33.

Relevanta produkter från vår fiskebutik:

Publicerad: 02 October 2015