Värdefulla Vättern med Måns Lindell

Häng med sötvattensekologen Måns Lindell på en annorlunda Vättern-guidning.
ANNONS

Sötvattensekolog, Måns Lindell har en gedigen kunskapsbank när det kommer till livet i och runt Vättern. Häng med på en annorlunda Vättern-guidning genom Måns bilder, mätvärden och erfarenheter.
Sportfiskemässan genomförs i år vid Vätterns södra strand. En sjö med hög dignitet som ger sportfiskaren bestående intryck. Det finns ett rikt kunskapsunderlag om Vättern som visar den värdefulla vattenresursen och de olika nyttor som följer. Årligen genomförs omfattande undersökningar för att följa sjöns aktuella miljötillstånd med ett flertal åtgärder för bland annat fisk och sportfiske, det är just de här undersökningarna som sötvattensekologen Måns Lindell har arbetat med:
– Jag har under många år haft Vättern som arbetsplats och jag kommer guida dig som lyssnar på ett lite annorlunda vis genom mina bilder, mätvärden och egna erfarenheter, avslöjar Måns.

– Jag har under många år haft Vättern som arbetsplats…

Lyssna till Måns Lindell unika fördrag om Vättern på Sportfiskemässans stora scen lördagen den 30 mars klockan 12:20 och söndagen den 31 mars klockan 12:00.
Boka din biljett redan idag på sportfiskemassan.se

 

Publicerad: 25 March 2019
Av: Mathias Arnham
ANNONS