Vinn en drömresa

Benny Hellström vann en drömresa förra året. Är det din tur i år? (Foto: Martin Falklind)

I Fiskejournalens och ABUs tävling Recordfisken har alla chansen att vinna fina priser. Frågan är ändå om inte Drömresan är vinsten som alla suktar efter.
Benny Hellström från Hedemora blev framröstad av er läsare som vinnare av Drömresan 2010. I Fiskejournalen nummer 7-8 kan du läsa allt om Bennys äventyr.
Att fånga en stor fisk är en dröm för många sportfiskare. När du lyckas med bedriften ger Fiskejournalen och ABU dig chansen att förlänga lyckan – om du anmäler fisken till Recordfisken. Varje månad belönas tre bidrag med bemärkelsen ”Månadens fisk”. Dessa får en specialgraverad Ambassadeur-rulle från Abu Garcia.
När tävlingsåret är slut utser juryn tolv värdiga kandidater som går till slutomröstning. Samtliga kandidater presenteras med text och bild i tidningen och på hemsidan. Ni läsare röstar sedan fram er favorit till segern.

Förra året fick Benny Lindström, Hedemora, flest röster. 73-åriga Benny fick åka till en av världens vackraste och mest välbevarade platser – Seychellerna. Här fångade han segelfisk, haj, tonfisk och en massa exotiska arter.
Läs om Bennys drömresa i senaste Fiskejournalen och missa inte filmen på Fiskejournalens webb-tv. Klicka här för att komma direkt till filmen.
Glömde vi nämna att ni även har chansen att vinna en Ambassadeur 5000 CDL i äkta guld? Läs mer om Recordfisken här och förgyll ditt framtida fiske.
Morgan Fihn