Weeping Willows stöttar fiskevården

01_fiskbatenBandet Weeping Willows engagerar sig i fiskevården. Trots att de är hårt bokade och spelar för utsålda hus, har de lovat en välgörenhetsspelning på Fiskekryssningen och Ge-fan-i-våra vatten-projektet i november.
Weeping Willows är heta i år. I februari släppte de sin sjunde platta, en platta som prisats av landets musikrecensenter. Nu är de på en utsåld turné genom landet och den 7 november spelar de på Fiskekryssningen. De hade så roligt förra året att de gärna kommer tillbaka som husband på Fiskekryssningen för att bidra till Ge-fan-i-våra-vatten.
50 kronor per Fiskekryssare går till Ge-fan-i-våra-vatten. Dessutom kommer Sportfiskarna att sälja ”Ge-fan-prylar” designade av Erik Ohlsson från bandet Millencollin ombord på båten. Även intäkterna från dessa går oavkortat till fiskevård.
Det har varit svårt att få biljetter till bandets konserter i år. I sommar kör de ett tältprojekt tillsammans med Lars WInnerbäck och även till detta lär det bli svårt att få biljetter.
– Därför är det fantastiskt att man kan får se bandet utan extra kostnad när man åker på Fiskekryssningen, säger Maria Ålander, ansvarig för Fiskekryssningen.
– Vi är både stolta och tacksamma att de engagerar sig i sportfisket och i våra vatten.

Läs mer på Fiskekryssningen.se