Det utlovas ett fiffigt och underhållande fiskequiz med fina priser.
Det utlovas ett fiffigt och underhållande fiskequiz med fina priser.[/caption]Alla sportfiskare som har vägarna förbi Göteborg lördagen 28 februari, ska definitivt gå på O´Learys sportfiskepub. " /> Sportfiskepub på O´Learys Avenyn | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Sportfiskepub på O´Learys Avenyn

Det utlovas ett fiffigt och underhållande fiskequiz med fina priser.


Det utlovas ett fiffigt och underhållande fiskequiz med fina priser.

Alla sportfiskare som har vägarna förbi Göteborg lördagen 28 februari, ska definitivt gå på O´Learys sportfiskepub.
På självaste avenyn är det tema sportfiske på O´Learys. På dagen kommer det vara utomhusaktiviteter och på kvällen flyttar vi in i puben. På ovanvåningen blir det fiskequizz med Ove Haugen, gött tjöt, fiskefilm på monitorerna och en och annan fiskekändis.
De första 50 gästerna får dessutom en ”goodiegbag” från EL-GE sportfiske, som även är arrangör av kvällen.
Häng med Johan Broman, Gädd-Joel Abrahamsson, Martin Falklind, Johan Klingberg, Ulf Börjesson och massor av andra goa sportfiskare.
Åldersgräns: 18 år
 

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Nu kan öringar leta sig upp till nya lekplatser i Hargsån. Foto: Jon Sailer
Det är vår – släpp fiskarna och bäckarna loss!

Fiskevården är på frammarsch i Sverige. Såklart måste vi berätta om detta glädjeämne från Uppland, där Hargsån släpps fri efter 350 år i bojor.

Rubriken är en association till den svenska filmklassikern ”Släpp fångarne loss – det är vår!”.  Och nog förtjänade Hargsån att släppas loss efter så många århundranden. Ån har varit torrlagd i 350 år, ända sedan bruket vid Nerhammaren anlades.
Det 182 meter långa omlöp som nu öppnats kommer att ge lekvandrande fisk tillgänglighet till ett helt åsystem, med över 40 hektar våtmark och flera kilometrar med skogsbäckar.

Det är Upplandsstiftelsen som tillsammans med Sportfiskarna och Hargs bruk lyckats ro projektet i hamn.
Direkt efter färdigt arbete sågs havsöring gå upp och leka på de nyanlagda lekbottnarna. Dessutom noterades den rödlistade arten nejonöga som nu får bättre chans att klara sig, rapporterar Upplandsstiftelsen på sin hemsida. Här kan du även se ett filmklipp från SVT om händelsen!

Du kanske även gillar detta