Det utlovas ett fiffigt och underhållande fiskequiz med fina priser.
Det utlovas ett fiffigt och underhållande fiskequiz med fina priser.[/caption]Alla sportfiskare som har vägarna förbi Göteborg lördagen 28 februari, ska definitivt gå på O´Learys sportfiskepub. " /> Sportfiskepub på O´Learys Avenyn | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Sportfiskepub på O´Learys Avenyn

Det utlovas ett fiffigt och underhållande fiskequiz med fina priser.


Det utlovas ett fiffigt och underhållande fiskequiz med fina priser.

Alla sportfiskare som har vägarna förbi Göteborg lördagen 28 februari, ska definitivt gå på O´Learys sportfiskepub.
På självaste avenyn är det tema sportfiske på O´Learys. På dagen kommer det vara utomhusaktiviteter och på kvällen flyttar vi in i puben. På ovanvåningen blir det fiskequizz med Ove Haugen, gött tjöt, fiskefilm på monitorerna och en och annan fiskekändis.
De första 50 gästerna får dessutom en ”goodiegbag” från EL-GE sportfiske, som även är arrangör av kvällen.
Häng med Johan Broman, Gädd-Joel Abrahamsson, Martin Falklind, Johan Klingberg, Ulf Börjesson och massor av andra goa sportfiskare.
Åldersgräns: 18 år
 

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Länsstyrelser och kommuner kan få ett ökat ansvar för vattenförvaltning. Foto: Anders Lundin
Bättre vatten från fjäll till kust med "Blå plan"

Länsstyrelser och kommuner kan få ett större ansvar för landets vattenplanering, från fjäll till kust. Syftet är att genom bättre förvaltning höja kvalitén på våra vatten, och satsningen går under namnet ”Blå plan”.

Konceptet med en ”Blå plan” är att länsstyrelser och kommuner ska ta ett helhetsgrepp på hela avrinningsområdet, även de delar som passerar länets eller kommunens gränser. Bakom förslaget ligger Vattenmyndigheterna, som poängterar att det som pågår uppströms påverkar tillståndet i vattnet nedströms.
– Åtgärdsförslaget innebär att kommuner och länsstyrelser ska göra en förvaltningsövergripande vattenplanering med en helhetssyn utifrån hur hela avrinningsområdet mår, säger Johanna Söderasp, vattenvårdsdirektör i ett pressmeddelande.

Det framgår inte direkt hur sportfiske och annan rekreation ska vägas in i planeringen, men planen är att enklare kunna sätta in rätt åtgärd på rätt plats, vilket i förlängningen sparar pengar.
Fokus ska vara på vattenförekomster där vattnet kräver åtgärder för att få en god kvalitet. I sin planering ska även myndigheterna titta på hur vattnet påverkas av ett förändrat klimat.
Här kan du läsa mer om den ”Blå planen”.

Du kanske även gillar detta