PRO Fishing Simulator är lösningen för dig som trotsar vintern. Det nya tv-spelet har världspremiär i slutet av november månad - kolla in trailern här. " /> Fiskesäsongen framför tv:n tar aldrig slut | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Mathias Arnham
Släpp inte taget om fiskespöt för att säsongen är över. Framför tv:n fortsätter den nämligen året runt.
Fiskesäsongen framför tv:n tar aldrig slut

PRO Fishing Simulator är lösningen för dig som trotsar vintern. Det nya tv-spelet har världspremiär i slutet av november månad – kolla in trailern här.

Här kommer ett hett julklappstips för dig som vill fortsätta fiska över öppet vatten under tiden snöflingorna singlar ner utanför fönstret. Pro Fishing Simulator är en autentisk sportfiskesimulator för både nybörjare och proffs. Bege dig till de mest fantastiska fiskeställena i världen och tampas med hela 79 olika fiskarter.

Bege dig till de mest fantastiska fiskeställena i världen och tampas med hela 79 olika fiskarter.

Använder du rätt teknik och utrustning så kan drömfångsten bli din. Spelet släpps världen över den 29 november och kommer finnas tillgänglig på PC, PlayStation®4, and Xbox One.

PRO fishing Simulator i kortform:

– Fiska på nio olika områden från Korsika till Colorado
– Sex olika fisketekniker: flugfiske, spinnfiske, båtfiske mm.
– 79 fiskarter
– Över hundra olika drag, rullar, spön från officiella tillverkare
– Vecko- och säsongstävlingar med världsranking

Läs mer HÄR.

Relaterad nyhet från din region
5 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Hugg in på Vänern! Foto: Photoholgic
Nya kartan som visar vägen till napp på Vänern

Intresset för sportfiske ökar konstant, och inte minst nybörjare behöver lite hjälp att hitta vägen till huggen. Nu lanseras det en karta som visar vägen till napp på Vänern.

Det är projektet Hållbar fisketurism i Vänern som i samverkan med lokala fiskeföreningar och sportfiskare tagit fram en digital karta, som ska underlätta tillvaron för sportfiskare.
Med kartan vill de förbättra informationen och lyfta det strand- och stadsnära fisket runt Vänern.

– Det är i dag många, både lokalbor och besökare, som inte vet var man kan fiska och vilka regler som gäller, och med kartan hoppas jag att vi kan hjälpa fler att komma ut på fiske, säger Simon Jonsson, projektledare på Fiskeområde Vänern i ett pressmeddelande.

För varje plats på kartan framgår om det behövs fiskekort och var man i sådana fall köper det samt vilka arter den lyckosamme kan förvänta sig att dra upp.
Kartan omfattar än så länge fiskeplatser i följande kommuner: Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Mariestad och Vänersborg. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta