Avdelningen Fisketipset är och har varit ett mycket populärt inslag i tidningen under många år. Redaktör är Mikael Hagman och han förmedlar de bästa tipsen i varje nummer av Fiskejournalen. Blir ditt tips publicerat, så får du en fin fisketång som belöning. " /> Skicka in ditt fisketips! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Morten Loke Juul tipsade om lägga frigolit i botten på draglådan för att få flytskydd.
Skicka in ditt fisketips!

Avdelningen Fisketipset är och har varit ett mycket populärt inslag i tidningen under många år. Redaktör är Mikael Hagman och han förmedlar de bästa tipsen i varje nummer av Fiskejournalen. Blir ditt tips publicerat, så får du en fin fisketång som belöning.
Att hitta egna lösningar på problem verkar ligga oss sportfiskare varmt om hjärtat. Under alla år som fisketipset funnits i tidningen har ni läsare generöst delat med er av tips som gör vårt fiske roligare, billigare och effektivare.

Har du kanske en lösning på ett problem som vi andra fortfarande brottas med? Tveka inte att skicka in det till Fisketipset.

Sänd ditt tips med foto eller ritning till: Fiskejournalen, Hedeforsvägen 9, byggnad 407, 443 61, Stenkullen, alternativt skicka ditt tips i webbformuläret här på webbsidan.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hanna Nordstrand med en bjässe från Grycksbo. Foto: Privat
Tusentals vill fiska i Grycksbo – stugor efterlyses

Sportfisket upplever en sällan skådad boom. Ett av områdena som invaderas av gäster från när och fjärran är Grycksbo utanför Falun. Det fattas i själva verket boenden för att kunna ta emot alla gäster.

Det är Grycksbo fiskeklubbs ordförande Hanna Nordström som uppmanar stugägare att höra av sig till dem. Grycksbo fiskeklubbs egen stuga vid Svarttjärn är exempelvis uppbokad varje helg hela säsongen ut.
– Vi vill ju såklart hjälpa dem att kunna vara här och fiska, säger ordförande Hanna Nordstrand till Dalarnas Tidningar.

Hon berättar också att Stensjön och dess närliggande sjöar besöktes av över 15 000 fiskare förra sommaren.
– Det är jätteroligt. Folks sug efter stora fiskar är stort och här i Stensjön finns till exempel grova fiskar som regnbågen och rödingen utplanterade, förklarar Hanna.
För Fiskejournalen berättar också Hanna att klubben satsar på att göra fisket ännu mer tillgängligt.
– Vi bygger ut handikappanpassade platser i våra vatten, tre av dem är redan klara, hälsar hon.

Här på klubbens hemsida hittar ni mer information!

 

Du kanske även gillar detta