[/caption] " /> Fiskmisshandel | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fiskmisshandel

Missa inte Hugg & tugg i Fiskejournalen. (Ill: Bastian Gerth)

I Fiskejournalens fasta avdelning Hugg & tugg får du ta del av fiskrelaterade dråpligheter från världens alla hörn. Så även i nummer 6, där redaktör Ove Haugen berättar om en udda fiskmisshandel.
”En kvinna i Sala blev för en tid sedan misshandlad av en fisk. Eller rättare sagt; det var fisken som var vapnet. Hon cyklade längs med Långgatan i Sala och anade ingen fara, när någon i en bil plötsligt kastade en frusen firre på henne…”
Läs fortsättningen på den här galna historien i senaste Fiskejournalen.
Titta i senaste numret av Fiskejournalen här.

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta