" /> Gunnar Westrins fjällfisketips | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige
Gunnar Westrins fjällfisketips

westrins fjällfisketips

Erfarne fjällräven och flugfiskaren Gunnar Westrin är aktuell med ny bok, en bok där han delar med sig av sina fjällfisketips. Boken är fylld av eggande bilder och gripande text, och som alltid i Westrins böcker lyser miljöengagemanget likt en röd tråd, boken igenom.
En bok för fjällvandraren eller för dig som bara vill ha en trevlig lässtund.

Mer info: www.settern.se
Cirkapris: 380:-


Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta