Rapala cup[/caption] " /> Flugfångad öring i Rapala Cup | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Flugfångad öring i Rapala Cup
Rapala cup

Är du 16 år eller yngre? Gör som Valter Bäckström, anmäl din fisk till Rapala Cup.

Förra lördagen startade tävlingen Rapala Cup. Anmälningarna väller in och tävlingen ser ut att blir riktigt populär bland sportfiskande ungdomar.
Valter Bäckström har redan hunnit med att fånga fem olika arter i årets Rapala Cup. Den senaste är en flugfångad öring från Viskan. Den högg på en åsandslända.
Vill du veta mer om tävlingen Rapala Cup? Klicka här.
Tävlingen arrangeras av Fiskejournalen, Normark och Unga Sportfiskare.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta