Flugfiskelandslaget auktionerar ut en flugfiskedag med Markoolio och Anna Sjöberg från EM-landslaget i flugfiske. Imorgon är sista dagen att lägga ett bud. " /> Auktion: Flugfiska med Markoolio och Anna Sjöberg från EM-landslaget | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Marko Lehtosalo och Anna Sjöberg ger dig en oförglömlig fiskedag i ett privat vatten.
Auktion: Flugfiska med Markoolio och Anna Sjöberg från EM-landslaget

Flugfiskelandslaget auktionerar ut en flugfiskedag med Markoolio och Anna Sjöberg från EM-landslaget i flugfiske. Imorgon är sista dagen att lägga ett bud.
Upplägget kommer att anpassas utifrån den som vinner auktionen. Det är en hel dags fiske som auktioneras ut, endast flugfiske är tillåtet. Fisket sker i en privat sjö utanför Stockholm med gott om regnbåge, öring samt mört och gädda.
Fisket sker från båt, land eller flytring. Markoolio och Anna fixar lunchen över öppen eld och är behjälpliga med såväl fisketips som kasttips för den som behöver. En oförglömlig fiskedag i ett unikt sällskap till förmån för EM-landslagets satsning.
Lägg ditt bud på Facebook.

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Holm
Nu finns nummer 4 av Fiskejournalen i butik.
Nytt nummer ute nu!

Nu när vårkänslorna börjar bubbla ställs ett nytt nummer av Fiskejournalen upp i butikshyllorna, nämligen nummer 4. Här är lite av innehållet.

Det börjar bli läge för att sätta sig mot en södervägg med en kopp kaffe – vad passar då inte bättre än ett nytt nummer av Fiskejournalen? Nummer 4 kryddas med extra mycket läsning för den metesugne, eller den som helt enkelt söker nya utmaningar eller suktar efter inspiration. Det utlovas sköna napp, guide över agn, prylnyheter samt gott om tips och idéer. Bland annat ett strandhugg på västkusten efter abborre.

Filmen Gäddfeber har blivit en klassiker som gjorde jerkbaitfisket stekhett. Nu hänger Niklas Örtengren med en av huvudrollsinnehavarna samt en annan gäddexpert ut på sjön för att se om metoden fortfarande håller måttet.

I gör-det-själv-anda får vi del 1 av en guide som visar hur man gjuter egna jiggar, samt hur man enkelt knyter stinger på egen hand.

Flugfiskenestorn Johan Klingberg berättar om världens bästa nymf – och ja, vilken är det? Havsöringsfisket längs Höga Kusten sätts också under lupp, en region som ofta hamnar i skuggan av andra klassiska områden. Ett långt stenkast därifrån finns Luleälven och Markus Teilus följer med fiskeguiden Robert Westin när han släpar beten efter botten i älven.

De sista isarna i norr bjuder på ett njutbart fiske med vårsol och huggvillig röding. Vi tar tillfället i akt och följer med när fjällen är som lugnast. Utöver detta får du i vanlig ordning de senaste sportfiskenyheterna, spännande fiskevibbar varvat med roliga fiskehistorier. Du hittar tidningen i en butik nära dig. Är du osäker på var du hittar din närmaste återförsäljare som säljer Fiskejournalen kan du söka här.

Du kanske även gillar detta