El-Ge Sportfiske bjöd på kastinstruktioner. (Foto: Håkan Otterberg) El-Ge Sportfiske bjöd på kastinstruktioner. (Foto: Håkan Otterberg)[/caption] " /> Flugfiskedag i Lilla Lövsjön | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Flugfiskedag i Lilla Lövsjön
El-Ge Sportfiske bjöd på kastinstruktioner. (Foto: Håkan Otterberg)

El-Ge Sportfiske bjöd på kastinstruktioner. (Foto: Håkan Otterberg)

Under gångna lördagen bjöd El-Ge Sportfiske tillsammans med Gråbo sportfiske och fiskevårdsförening in till en gratis heldag vid den härliga sjön Lilla Lövsjön, norr om Göteborg.
Det blev en lyckad och välbesökt tillställning för både arrangörer och besökare. På plats fanns även ett antal leverantörer, bland annat Simms, Guideline och Scott. De visade upp de senaste ”måste-ha-produkterna”.

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta