[/caption] " /> Flugfiskemässa i Halmstad | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Flugfiskemässa i Halmstad

Träffa Johan Klingberg på mässan Flugfiskets mästare. (Foto: Morgan Fihn)

För fjärde året i rad arrangeras minimässan Flugfiskets mästare. Den 2 februari mellan 10-17 förvandlas stadsbiblioteket i Halmstad till mässlokal.
Årets mässa är ett samarrangemang mellan SFK Laxen Halmstad och Stadsbiblioteket i Halmstad. Det bjuds på workshop med flugbindning med flera av de mer kompetenta utövarna i vårt land. En av dessa är redaktören för Fly & Tie, Johan Klingberg. Han kommer även hålla föredrag.
Den filmintresserade lär inte heller bli besviken, mässdagen avslutas med visning av sportfiskefilmen Only the river knows.
Klicka här för mer information. (Pdf)

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta