Den 3-8 september åker vi till Vaeröy i Norge. Reseledare är Fiskejournalens medarbetare Örjan Lundholm. Han har mer än 30 års erfarenhet av fisket i norska vatten och kommer hjälpa dig med allt för att du ska få en fantastisk upplevelse! Vi har ett fåtal platser kvar så skynda dig att boka! " /> Följ med Fiskejournalen till Väröy | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Följ med Fiskejournalen till Väröy

Den 3-8 september åker vi till Vaeröy i Norge. Reseledare är Fiskejournalens medarbetare Örjan Lundholm. Han har mer än 30 års erfarenhet av fisket i norska vatten och kommer hjälpa dig med allt för att du ska få en fantastisk upplevelse! Vi har ett fåtal platser kvar så skynda dig att boka!
För att det ska vara enkelt har vi ordnat med allt det praktiska. Du behöver bara sätta dig på bussen från Piteå och följa med.
Du har säkert läst något reportage om det otroliga fisket runt Vaeröy utanför Lofotens södra spets. Kanske har du som många andra drömt om att någon gång få komma hit. Nu har du chansen att få följa med på en guidad resa hit! Även om du inte har någon tidigare erfarenhet av havsfiske så gör vi det enkelt för dig att uppleva fisket efter stor torsk, sej och hälleflundra som finns i området, bara några minuters båtfärd från Campen. Resan är tur och retur med buss från Piteå. Färja mellan Bodö och Vaeröy. 5 hela fiskedagar. Fiskebåtar med minst 100 hk fyrtaktsmotorer och 4 fiskare i varje båt. Vi bor i ett tvåvåningshus med 2-4 personer i varje rum alldeles bredvid vattnet. Det finns tillgång till två stora kök med kylar, allrum, rensrum samt jättestort frysrum. Det blir tävlingar och självklart koras största fisken på resan hem med ett fint pris. Du som är nybörjare och vill testa detta fiske har vi ordnat så att du kan hyra all utrustning till ett specialpris.

Detta ingår
Buss t.o.r. Piteå, färja t.o.r. Bodö-Vaeröy, båtar, boende, frysrum.
Aktivitetslängd: 5 fiskedagar plus resa.
Avfärd: Tisdag 3 sept kl.15.00
Hemfärd: Söndag kväll 8 september.
Övrigt: Bensin till båtarna tillkommer. Egen mat medtages. Självhushållning. Mataffär finns ca 400 meter från boendet.
Finns att hyra
Spö rulle: hela resan 300:-
Pirkar och jiggar: hela resan 300:-
Flytoverall: hela resan 400:-

Priser
Ej prenumerant: 7000:-/person.
Prenumerant Fiskejournalen: 5500:-/

För bokning och mer information
Örjans Fiske & Fritid: www.orjansfiske.se, Tel: 070-3476633, E-post: orjan.lundholm@allt3.se

Relaterad nyhet från din region
46 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Båtmässan ersätts av en digital variant. Foto: Maximilian Weisbecker
Besked: Populära Båtmässan ersätts av digital Båtvecka

Nu har det väntade beskedet kommit. Liksom Sportfiskemässan tvingas även Båtmässan i Göteborg ställas in, åtminstone som fysisk mötesplats. Den ersätt dock av en digital variant, dessutom under en hel vecka.

Båtmässan i Göteborg, som brukar locka närmare 60 000 besökare, skulle ha firat 62 år detta år. Liksom många andra arrangemang så tvingas man dock ställa in, på grund av risken för smittspridning av Covid 19.
Lösningen blir i stället en coronasäker variant, alltså en digital variant som pågår mellan 5 och 14 februari.

Över 25 företag har redan anmält sitt deltagande, och de kommer att visa upp sitt utbud genom såväl digitala utställningar som privata visningar.
Arrangörerna hälsar att det inom kort dyker en kalender på deras hemsida, där de olika aktiviteterna presenteras. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta