Följ med Fiskejournalen till Väröy

Den 3-8 september åker vi till Vaeröy i Norge. Reseledare är Fiskejournalens medarbetare Örjan Lundholm. Han har mer än 30 års erfarenhet av fisket i norska vatten och kommer hjälpa dig med allt för att du ska få en fantastisk upplevelse! Vi har ett fåtal platser kvar så skynda dig att boka!
För att det ska vara enkelt har vi ordnat med allt det praktiska. Du behöver bara sätta dig på bussen från Piteå och följa med.
Du har säkert läst något reportage om det otroliga fisket runt Vaeröy utanför Lofotens södra spets. Kanske har du som många andra drömt om att någon gång få komma hit. Nu har du chansen att få följa med på en guidad resa hit! Även om du inte har någon tidigare erfarenhet av havsfiske så gör vi det enkelt för dig att uppleva fisket efter stor torsk, sej och hälleflundra som finns i området, bara några minuters båtfärd från Campen. Resan är tur och retur med buss från Piteå. Färja mellan Bodö och Vaeröy. 5 hela fiskedagar. Fiskebåtar med minst 100 hk fyrtaktsmotorer och 4 fiskare i varje båt. Vi bor i ett tvåvåningshus med 2-4 personer i varje rum alldeles bredvid vattnet. Det finns tillgång till två stora kök med kylar, allrum, rensrum samt jättestort frysrum. Det blir tävlingar och självklart koras största fisken på resan hem med ett fint pris. Du som är nybörjare och vill testa detta fiske har vi ordnat så att du kan hyra all utrustning till ett specialpris.

Detta ingår
Buss t.o.r. Piteå, färja t.o.r. Bodö-Vaeröy, båtar, boende, frysrum.
Aktivitetslängd: 5 fiskedagar plus resa.
Avfärd: Tisdag 3 sept kl.15.00
Hemfärd: Söndag kväll 8 september.
Övrigt: Bensin till båtarna tillkommer. Egen mat medtages. Självhushållning. Mataffär finns ca 400 meter från boendet.
Finns att hyra
Spö rulle: hela resan 300:-
Pirkar och jiggar: hela resan 300:-
Flytoverall: hela resan 400:-

Priser
Ej prenumerant: 7000:-/person.
Prenumerant Fiskejournalen: 5500:-/

För bokning och mer information
Örjans Fiske & Fritid: www.orjansfiske.se, Tel: 070-3476633, E-post: orjan.lundholm@allt3.se

Annons
AKTUELLT

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Tidernas 3 bästa beten för insjööringen

Fiskejournalen fortsätter att gräva bland anmälda fiskar till Recordfisken och Storfiskregistret. Hela 40 000 registrerade fiskar ligger till grund för serien om ”Tidernas bästa beten”. Nu har vi kommit fram till vår älskade öring. Vilka tre beten har fångat flest insjööringar sen 1970? Den gigantiska öring som är svenskt rekord sedan 1991 är en mycket

Mäktiga hugg i Artjakten

Högtryck råder över Sverige och detsamma gäller för Artjakten – landets roligaste sommartävling för barn och ungdomar. Den senaste veckan har mängder av fiskar anmälts, bland annat Isac Larssons skäggtorsk från ett vrakfiske på västkusten.

Följ björnarnas laxfrossa – live!

Drömmer du om att få se Alaskas beryktade brunbjörnar fånga hoppande laxar? Nu går det att koppla upp sig på live-kameror för att avnjuta det mäktiga skådespelet.

Damm töms för att utrota solabborrar

Länsstyrelsen i Jönköping tömmer Bergadammen för att få bort de solabborrar som har lyckats etablera sig. På så sätt vill man hindra att den främmande arten sprids till närliggande vattendrag.

Så tar du en abborre över kilot

Den 18 maj tog Erik Peterson en storabborrsvit som hette duga. 1300, 1480, 1660 och en på 2210 gram. Hur gör han? Erik Peterson är 20 år gammal och bor i Kalmar. Han kombinerar jobbet i Sportfiskebutiken och båttillbehörsaffären Baltic Skeppsfournering med sitt guidejobb i företaget Fishing in Sweden. Det är med andra ord fiske

Abborrtips från fiskare i medvind

Jens Byholm har haft en fantastisk abborrsäsong och radat upp mängder av randiga bjässar. Senaste storfångsten mätte hela 51,5 centimeter och fångades i en värmländsk sjö i högsommarvärme. Här kommer Jens hetaste tips för att få storabborren att gapa!

Tidernas 3 bästa gösbeten

Fiskejournalen har gjort statistik på 40 000 fångster från Sportfiskarnas storfiskregister och vårt eget Recordfiskregister. Här nedan följer de tre beten som fångat flest gösar i våra register. Här följer tidernas tre bästa gösbeten:   Klicka på bildspelet här nedan för att se resultatet:

Fin film om gäddfabriker

Är du nyfiken på hur en gäddfabrik fungerar? Kika i så fall på Linus Gradins kortfilm som förklarar just detta. Sportfiskarnas gäddexperten Olof Engstedt medverkar och berättar om ett lyckat projekt i Blekingevattnet Vambåsa.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...