Missa inte Ulf Börjessons föredrag den 19 november. (Foto: Ulf Börjesson) Missa inte Ulf Börjessons föredrag den 19 november. (Foto: Ulf Börjesson)[/caption] " /> Föredrag: Flugfiske i Vilda Västern | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Föredrag: Flugfiske i Vilda Västern
Missa inte Ulf Börjessons föredrag den 19 november. (Foto: Ulf Börjesson)

Missa inte Ulf Börjessons föredrag den 19 november. (Foto: Ulf Börjesson)

Onsdag 19 november klockan 19.00 är det dags för fördrag i Sportfiskarnas lokaler i Göteborg. Arrangör är Säfveåns Flugfiskesällskap och på scenen står Ulf Börjesson.
Ulf Börjesson kallar sitt föredrag Flugfiske i Vilda Västern, och han kommer att berätta och visa bilder från USAs legendariska öringvatten. Fina bilder utlovas såklart! M&M Allfly sponsrar lotteriet.
Inträde kostar 100 kronor.
Plats: Sjölyckan, Sportfiskarna i Göteborg.
Mer info: http://saveansflugfiskesallskap.com/

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta