[/caption] " /> Föredrag med Kent Håkansson | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Föredrag med Kent Håkansson

Nu på onsdag den 13 februari föreläser fiskemästaren Kent Håkansson i Sportfiskarnas lokaler i Sjölyckan, Göteborg.

Säveåns Flugfiskesällskap (SFS) bjuder in till föreläsningar på Sportfiskarnas lokaler i Sjölyckan, Göteborg.
För elfte året i rad arrangerar Säveåns Flugfiskesällskap bildvisningar och föreläsningar på Sjölyckan i Göteborg. Som vanligt erbjuds lotter, fika och samtal med likasinnade. Allt överskott från försäljningen går till fiskevården i Säveån.
Onsdag 13 februari klockan 19.00 kommer Kent Håkansson, fiskmästare på Ems Herrgård, till Sjölyckan.  Han kommer bland annat att visa bilder och berätta utifrån sin långa erfarenhet från fisket i Gaula.
Här hittar du mer information.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta