[/caption] " /> Flugfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Föredrag om havsöring med Tellis

Nu på onsdag, den 13 mars klockan 19.00, föreläser Tellis Katsogiannos om havsöringsfiske i havet.

Säveåns Flugfiskesällskap (SFS) bjuder in till föreläsningar i Sportfiskarnas lokaler vid Sjölyckan, Göteborg. Onsdag den 13 mars är det dags för Tellis Katsogiannos  att berätta om havsöringfiske.
För elfte året i rad arrangerar Säveåns Flugfiskesällskap bildvisningar och föreläsningar på Sjölyckan i Göteborg. Som vanligt erbjuds lotter, fika och samtal med likasinnade. Allt överskott från försäljningen går till fiskevården i Säveån.
Nu på onsdag, den 13 mars klockan 19.00, berättar Tellis Katsogiannos om havsöringsfiske i havet. Fina bilder utlovas såklart också.
Tellis sponsrar också fiskevårds-lotteriet med prylar från sin egen kollektion. 100 kr inträde och vi är på Sjölyckan Sportfiskarna i Göteborg, som vanligt.
Här hittar du mer information.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta