[/caption] " /> Flugfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Föredrag om havsöring med Tellis

Nu på onsdag, den 13 mars klockan 19.00, föreläser Tellis Katsogiannos om havsöringsfiske i havet.

Säveåns Flugfiskesällskap (SFS) bjuder in till föreläsningar i Sportfiskarnas lokaler vid Sjölyckan, Göteborg. Onsdag den 13 mars är det dags för Tellis Katsogiannos  att berätta om havsöringfiske.
För elfte året i rad arrangerar Säveåns Flugfiskesällskap bildvisningar och föreläsningar på Sjölyckan i Göteborg. Som vanligt erbjuds lotter, fika och samtal med likasinnade. Allt överskott från försäljningen går till fiskevården i Säveån.
Nu på onsdag, den 13 mars klockan 19.00, berättar Tellis Katsogiannos om havsöringsfiske i havet. Fina bilder utlovas såklart också.
Tellis sponsrar också fiskevårds-lotteriet med prylar från sin egen kollektion. 100 kr inträde och vi är på Sjölyckan Sportfiskarna i Göteborg, som vanligt.
Här hittar du mer information.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta