Bo Hall (mitten) med en giant trevally på 45 kilo. Bo Hall (mitten) med en giant trevally på 45 kilo.[/caption] " /> Föreläser om sportfiske i Kenya | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Föreläser om sportfiske i Kenya
Bo Hall (mitten) med en giant trevally på 45 kilo.

Bo Hall (mitten) med en giant trevally på 45 kilo.

Nu på torsdag, 6 mars klockan 18.30, kommer Bosse Hall till Sportfiskarnas föreningsgård Sjölyckan i Göteborg och håller föredrag om sina många sportfiskeresor till Kenya. Arrangör är Stjärnås/Strömvalls Sportfiske, som bjuder på både inträde och fika.
Bosse Hall är en av Sveriges mest meriterade sportfiskare. Han fiskar det mesta och innehar fortfarande svenska rekordet på Berggylta (2300 gram) tagen redan 1975.
Sedan tio år tillbaka arrangerar Bosse resor till Kenya med ett och sportfiske av yppersta klass. Allt på plats ingår i paketen och Bosse hjälper även till med bästa resvägen till Kenya.
Besökarna kan förvänta sig information om resorna, berättelser om minnesvärda fångster och en uppsjö av fisketips.
– Föreläsningen är gratis och vi på Stjärnås/Strömvalls Sportfiske bjuder alla på fika och gratislotteri med fina priser, säger Sonny från arrangörshåll.
Skicka gärna ett mail till sonny@stjarnassportfiske.se om du kommer, så att de lättare planera fika.
Här hittar du en karta som visar Sjölyckans position och hur du hittar dit. Föredraget startar klockan 18.30.
Vill du läsa mer om Bosse Hall? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta