Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige nicander
Föreläsning om havsfiske

Kungsbacka Sportfiskeklubb bjuder in till en mycket spännande föreläsning med den legendarisk turbåtsskepparen Fredric Kullin. Fredric berättar om det oerhört mångfacetterade havsfisket vid Fröya.
Djuphavsfiske efter plogjärnsrocka och hajar som väger över  600 kilo eller storsej och bleka på lätt utrustning? Bor man som Fredric Kullin i Fröya i Norge behöver man inte välja. Fisket i området är på många sätt unikt och vi lovas en spännande resa i bild och ord när Fredric Kullin berättar.
För mer info och spännande fiskeläsning klicka Här
Anders Nicander

Kummel i drömformat från norska storfiskvatten.

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta