Wolf Tail är ett tailbete från Strike Pro. Det är utvecklat av Anders Ulvforsen. Betet har en vaggande gång med en förföriskt lockande tail. Patenterad  ”korkskruv” för snabbt och enkelt byte av  tail vid behov. Utrustad med Owner ST-36 2/0. Finns i både shallow och slow sink. " /> Förförisk tail | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige
Förförisk tail
Wolf Tail är ett tailbete från Strike Pro. Det är utvecklat av Anders Ulvforsen. Betet har en vaggande gång med en förföriskt lockande tail. Patenterad  ”korkskruv” för snabbt och enkelt byte av  tail vid behov. Utrustad med Owner ST-36 2/0. Finns i både shallow och slow sink.
Cirkapris: 199:-
Mer info: cwcab.com
Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta