Nu behöver du varken ha kamera eller måttband med dig. Med telefonen fixar du allt![/caption] " /> Första appen som kan mäta fisk | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Första appen som kan mäta fisk
Nu behöver du varken ha  kamera eller måttband med dig. Med telefonen fixar du allt!

Nu behöver du varken ha kamera eller måttband med dig. Med telefonen fixar du allt!

Nu har det kommit en revolutionerande app för sportfiskare – Fish Fact. Den kan direkt mäta fisken i din Iphone.
Starta appen och ta en bild av dig själv med fisken. Längden av fisken kommer fram direkt. Fotot sparar sig sen som en vanlig bild i din telefon och kan skickas ut direkt på Facebook, Twitter etc
Appen har tagits fram av den tyska sajten bissclips.tv som är en videoportal för allt som handlar om sportfiske. Den kostar 2 Euro och finns i App Store.
Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Båtmässan ersätts av en digital variant. Foto: Maximilian Weisbecker
Besked: Populära Båtmässan ersätts av digital Båtvecka

Nu har det väntade beskedet kommit. Liksom Sportfiskemässan tvingas även Båtmässan i Göteborg ställas in, åtminstone som fysisk mötesplats. Den ersätt dock av en digital variant, dessutom under en hel vecka.

Båtmässan i Göteborg, som brukar locka närmare 60 000 besökare, skulle ha firat 62 år detta år. Liksom många andra arrangemang så tvingas man dock ställa in, på grund av risken för smittspridning av Covid 19.
Lösningen blir i stället en coronasäker variant, alltså en digital variant som pågår mellan 5 och 14 februari.

Över 25 företag har redan anmält sitt deltagande, och de kommer att visa upp sitt utbud genom såväl digitala utställningar som privata visningar.
Arrangörerna hälsar att det inom kort dyker en kalender på deras hemsida, där de olika aktiviteterna presenteras. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta