Lördag 23/2 kl. 11.30 hittar du Emma Becker på Sportfiskemässans stora scen. Lördag 23/2 kl. 11.30 hittar du Emma Becker på Sportfiskemässans stora scen.[/caption] " /> Från abborre till tjurhaj | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Från abborre till tjurhaj
Lördag 23/2 kl. 11.30 hittar du Emma Becker på Sportfiskemässans stora scen.

Lördag 23/2 kl. 11.30 hittar du Emma Becker på Sportfiskemässans stora scen.

Sportfiskemässans scenuppträdanden börjar bli klara. Först ut att presenteras är Emma Becker – tjejen som gärna reser jorden runt och letar efter monsterfiskar.
Faktum är dock att hon trivs lika bra med att jigga abborrar i sina hemmavatten. För mässpubliken kommer hon att avslöja både sina bästa abborrtips och sina resehemligheter.
Emma Becker är 25 år och en stor del av hennes liv har handlat om fiske. De senaste åren har fisket inte bara varit en hobby, utan även hennes födkrok. Just nu är hon på det norska krokföretaget Mustad samtidigt som hon skriver för Fiskejournalen.
När Emma kliver upp på mässans stora scen, kommer det handla om tips och trix som gör att du kan få mer abborre. Men det kommer också att handla lite om hennes exotiska fångster. Emma kan stoltsera med bland annat en stingrocka på över hundra kilo, tjurhaj på 130 kilo och en alligator gar på 70 kilo.
Lördag 23/2 kl. 11.30 Emma Becker på Sportfiskemässans stora scen.
Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta