På Fiskekryssningen 7-8 november kommer det att hållas över 30 fiskeföredrag och workshops. En av föreläsarna är fotografen och journalisten Håkan Stenlund, som hittade sitt drömfiske runt knuten. " /> Från världens alla hörn – hem till Sorsele | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Från världens alla hörn – hem till Sorsele

23_B_stenlund
På Fiskekryssningen 7-8 november kommer det att hållas över 30 fiskeföredrag och workshops. En av föreläsarna är fotografen och journalisten Håkan Stenlund, som hittade sitt drömfiske runt knuten.
Under Fiskekryssningen har du chansen att lyssna på många kunniga och beresta sportfiskare. Nytt för i år att vi redan på fredagskvällen erbjuder fiskeföreläsningar. Vi inleder föredragsprogrammet med Håkan Stenlund klockan 22.00 på fredagen.
Håkan Stenlund är skribent och fotograf. Många är de fiskedestinationer som passerat hans penna och kamera, ändå är det flugfisket i Sorsele han har fastnat för. Här har Håkan funnit så stora öringar, harrar, gäddor och abborrar att han nästan inte känner att han måste ut och resa längre. Föredraget ”Från världens alla hörn, hem till Sorsele” har begränsat antal platser, så vill du vara säker på en plats bör du föranmäla dig.
Denna föreläsning har begränsat antal platser, så för att vara säker på en plats kan du föranmäla dig här.

Fiskekryssningen.se
Schema
BOKA HÄR eller ring 08-666 33 33

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta