På Fiskekryssningen 7-8 november kommer det att hållas över 30 fiskeföredrag och workshops. En av föreläsarna är fotografen och journalisten Håkan Stenlund, som hittade sitt drömfiske runt knuten. " /> Från världens alla hörn – hem till Sorsele | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Från världens alla hörn – hem till Sorsele

23_B_stenlund
På Fiskekryssningen 7-8 november kommer det att hållas över 30 fiskeföredrag och workshops. En av föreläsarna är fotografen och journalisten Håkan Stenlund, som hittade sitt drömfiske runt knuten.
Under Fiskekryssningen har du chansen att lyssna på många kunniga och beresta sportfiskare. Nytt för i år att vi redan på fredagskvällen erbjuder fiskeföreläsningar. Vi inleder föredragsprogrammet med Håkan Stenlund klockan 22.00 på fredagen.
Håkan Stenlund är skribent och fotograf. Många är de fiskedestinationer som passerat hans penna och kamera, ändå är det flugfisket i Sorsele han har fastnat för. Här har Håkan funnit så stora öringar, harrar, gäddor och abborrar att han nästan inte känner att han måste ut och resa längre. Föredraget ”Från världens alla hörn, hem till Sorsele” har begränsat antal platser, så vill du vara säker på en plats bör du föranmäla dig.
Denna föreläsning har begränsat antal platser, så för att vara säker på en plats kan du föranmäla dig här.

Fiskekryssningen.se
Schema
BOKA HÄR eller ring 08-666 33 33

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta