Mikael Frödin är inte bara en av våra bästa laxfiskare, utan är även duktig på att lära ut laxfiskets konst.
Mikael Frödin är inte bara en av våra bästa laxfiskare, utan är även duktig på att lära ut laxfiskets konst.[/caption]Utveckla dig som laxfiskare under coachning av självaste Mikael Frödin. Nu ger han för första gången en Master Class i Mörrumsån. " /> Frödin Master Class till Mörrum | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Frödin Master Class till Mörrum

Mikael Frödin är inte bara en av våra bästa laxfiskare, utan är även duktig på att lära ut laxfiskets konst.


Mikael Frödin är inte bara en av våra bästa laxfiskare, utan är även duktig på att lära ut laxfiskets konst.

Utveckla dig som laxfiskare under coachning av självaste Mikael Frödin. Nu ger han för första gången en Master Class i Mörrumsån.
I maj stiger de stora blanklaxarna i Mörrumsån och medelvikten är normalt över 10 kilo. Under tre intensiva majdagar finns möjligheten att lära sig fisketeknik, kastning, utrustning, flugval och flugbindning av Mikael Frödin, som kommer att coacha alla deltagare individuellt.
Mikael Frödin, som skriver för både Fiskejournalen och Allt om Flugfiske, är en världsauktoritet på laxfiske. Han har över 5000 laxfiskedagar i bagaget.
Hans Master Classes är utvecklade för att ge en djupare inblick i laxfiskets magi och förbättra deltagarnas fångstchanser, vare sig det är Mörrumsån, Norge eller Kola. 

Tid: 1-3 maj.
Boende: Mörrum River Lodge vid pool 17.
Info och bokning: info@morrumriverlodge.se eller 0454-503 30, www.morrum.se
Först till kvarn gäller då deltagarantalet är begränsat!

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta