Mikael Frödin är inte bara en av våra bästa laxfiskare, utan är även duktig på att lära ut laxfiskets konst.
Mikael Frödin är inte bara en av våra bästa laxfiskare, utan är även duktig på att lära ut laxfiskets konst.[/caption]Utveckla dig som laxfiskare under coachning av självaste Mikael Frödin. Nu ger han för första gången en Master Class i Mörrumsån. " /> Frödin Master Class till Mörrum | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Frödin Master Class till Mörrum

Mikael Frödin är inte bara en av våra bästa laxfiskare, utan är även duktig på att lära ut laxfiskets konst.


Mikael Frödin är inte bara en av våra bästa laxfiskare, utan är även duktig på att lära ut laxfiskets konst.

Utveckla dig som laxfiskare under coachning av självaste Mikael Frödin. Nu ger han för första gången en Master Class i Mörrumsån.
I maj stiger de stora blanklaxarna i Mörrumsån och medelvikten är normalt över 10 kilo. Under tre intensiva majdagar finns möjligheten att lära sig fisketeknik, kastning, utrustning, flugval och flugbindning av Mikael Frödin, som kommer att coacha alla deltagare individuellt.
Mikael Frödin, som skriver för både Fiskejournalen och Allt om Flugfiske, är en världsauktoritet på laxfiske. Han har över 5000 laxfiskedagar i bagaget.
Hans Master Classes är utvecklade för att ge en djupare inblick i laxfiskets magi och förbättra deltagarnas fångstchanser, vare sig det är Mörrumsån, Norge eller Kola. 

Tid: 1-3 maj.
Boende: Mörrum River Lodge vid pool 17.
Info och bokning: info@morrumriverlodge.se eller 0454-503 30, www.morrum.se
Först till kvarn gäller då deltagarantalet är begränsat!

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Nej, det blir inget stopp för nya karpvatten. Foto: Marco Eichnar
Jubel bland sportfiskare – karpstopp dras tillbaka

Onsdagen var en segerns dag för svenska karpfiskare. Havs- och Vattenmyndigheten drar nämligen tillbaka sitt kritiserade förslag om att helt förbjuda utplantering av karp i nya vattenområden.

Fiskejournalen skrev för en tid sedan om den kraftiga kritiken mot Havs- och Vattenmyndigheten förslag, och nu har alltså sportfiskarna fått det glädjande beskedet att myndighetens ändrat sig.
– Det är glädjande att se att det faktiskt är möjligt att argumentera sakligt och få ett annat utfall. Nu kan man fortsatt utveckla sportfisket efter karp i landet under kontrollerade former, precis som vi hoppats, säger Svenska Karpklubbens ordförande Jon Sköld till Fiskejournalen.

De nya föreskrifterna som nu fastsatts innebär istället att det fortsättningsvis blir individuell prövning av ansökan hos respektive länsstyrelse som innan, vilket är exakt det som Svenska Karpklubben pekat på i sitt remissvar.
”På så vis kan vi fortsatt ha en god och kontrollerad möjlighet att skapa nya sportfiskevatten för Karp i Sverige och detta kan inte ses som annat än en viktig seger för alla som engagerar sig för karpfisket i vårt land”, skriver klubben på sin hemsida.
Här kan du läsa mer!

Du kanske även gillar detta