Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Fiskejournalen
Frödins nya sida

Nu visar Mikael Frödin upp ännu en sida – närmare bestämt en ny hemsida. Massor av tips och trix för att lyckas med laxfiske och annat flugfiske utlovas.
I snart tre decennier har Mikael Frödin varit en av Skandinaviens flitigaste laxfiskeskribenter. Han har gjort sig väl känd som skicklig laxfiskare och flugbindare med innovativa idéer.
Nu öppnar han en ny webbportal där han ger sin syn på allt från redskap till fisketeknik. För den riktige nörden finns det möjlighet att bli medlem i laxklubben, Salar Salmon Club. Genom en daglig blogg med såväl stillbilder som film, får medlemmarna följa Frödin på hans laxäventyr världen över.
Du hittar hemsidan på adressen www.frodinflies.com.
Svenne Andersson

Mikael Frödin delar med sig av sitt stora vetande om laxfiske och flugbindning på sin nya hemsida.


Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta