Comfort Seat – varmt för baken när du t ex sitter på skryllan och pimplar eller sitter på ett kallt säte i båten och trollingfiskar.  " /> Frusen om baken? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Pär Lindberg
Thermotic Comfort Seat värmer gott när du sitter på ett kallt underlag.
Frusen om baken?

Comfort Seat – varmt för baken när du t ex sitter på skryllan och pimplar eller sitter på ett kallt säte i båten och trollingfiskar. 

Ett smart sitt- och korsryggvärmeskydd som du använder under dina skalbyxor. Det är tillverkat av ett neoprenmaterial och värmer effektivt ”baksidan”. Comfort Seat är utmärkt till allt sittande fiske i kylig miljö och är extra bra till den som har ryggproblem då det ger effektiv värme. Materialet är endast 3 millimeter tjockt och formar sig smidigt runt kroppen. Vikt 90 gram och tillverkas i Sverige. Finns i två storlekar. Cirkapris är 375 Kr. för M/L och 475 Kr. för XL/XXL. Mer info: www.thermoptic.se

Relaterad nyhet från din region
56 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta