Generösa utställare har skänkt fina grejer. Sameo, Guideline och Sandhamn Marine är bara några. Fler objekt presenteras framöver. Generösa utställare har skänkt fina grejer. Sameo, Guideline och Sandhamn Marine är bara några. Fler objekt presenteras framöver.[/caption] " /> Fynda fiskeprylar på Älvräddarnas välgörenhetsauktion | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Fynda fiskeprylar på Älvräddarnas välgörenhetsauktion
Generösa utställare har skänkt fina grejer. Sameo, Guideline och Sandhamn Marine är bara några. Fler objekt presenteras framöver.

Generösa utställare har skänkt fina grejer. Sameo, Guideline och Sandhamn Marine är bara några. Fler objekt presenteras framöver.

En av höjdpunkterna på Sportfiskemässan är den numera traditionella välgörenhetsauktionen för Älvräddarna. I vanlig ordning har utställarna skänkt fina objekt som ska auktioneras ut.
För dig som ska till Sportfiskemässan i Jönköping 20-22 mars och hoppas på auktionsfynd, så har du chansen att planera dina köp genom att redan nu läsa auktionskatalogen på alvraddarna.se
För dig som inte har möjlighet att åka till mässan, så kan du ändå vara med på auktionen och lägga bud via nätet eller på telefon.
Några exempel på objekt är en fin rulle från Guideline, en Quadra 46 RH Limited Edition tillverkad i endast 25 exemplar. Rullen är lätt olivfärgad och passar klockrent ihop med spöet Quadra 46 RH som så klart också auktioneras ut..

Sameo släpper en helt ny fiskeväst 2015 och de har skänkt ett av de allra första exemplaren till auktionen. Västen är en extrautrustad version med extra flughållare, peang, badge and reel, flytmedel och hållare, glasögon-/flugtorkningsduk m.m
Sandhamn Marine har bidragit en vistelse som innefattar boende för 4 personer från onsdag till söndag vid deras fina fiskecamp. Från campen finns flera olika fisken tillgängliga som gäddfiske eller laxtrolling.
Oavsett vad du ropar in på auktionen, så går pengarna till arbetet för fria vattenvägar, något som många av våra fiskarter är beroende av.

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Holm
Nu finns nummer 4 av Fiskejournalen i butik.
Nytt nummer ute nu!

Nu när vårkänslorna börjar bubbla ställs ett nytt nummer av Fiskejournalen upp i butikshyllorna, nämligen nummer 4. Här är lite av innehållet.

Det börjar bli läge för att sätta sig mot en södervägg med en kopp kaffe – vad passar då inte bättre än ett nytt nummer av Fiskejournalen? Nummer 4 kryddas med extra mycket läsning för den metesugne, eller den som helt enkelt söker nya utmaningar eller suktar efter inspiration. Det utlovas sköna napp, guide över agn, prylnyheter samt gott om tips och idéer. Bland annat ett strandhugg på västkusten efter abborre.

Filmen Gäddfeber har blivit en klassiker som gjorde jerkbaitfisket stekhett. Nu hänger Niklas Örtengren med en av huvudrollsinnehavarna samt en annan gäddexpert ut på sjön för att se om metoden fortfarande håller måttet.

I gör-det-själv-anda får vi del 1 av en guide som visar hur man gjuter egna jiggar, samt hur man enkelt knyter stinger på egen hand.

Flugfiskenestorn Johan Klingberg berättar om världens bästa nymf – och ja, vilken är det? Havsöringsfisket längs Höga Kusten sätts också under lupp, en region som ofta hamnar i skuggan av andra klassiska områden. Ett långt stenkast därifrån finns Luleälven och Markus Teilus följer med fiskeguiden Robert Westin när han släpar beten efter botten i älven.

De sista isarna i norr bjuder på ett njutbart fiske med vårsol och huggvillig röding. Vi tar tillfället i akt och följer med när fjällen är som lugnast. Utöver detta får du i vanlig ordning de senaste sportfiskenyheterna, spännande fiskevibbar varvat med roliga fiskehistorier. Du hittar tidningen i en butik nära dig. Är du osäker på var du hittar din närmaste återförsäljare som säljer Fiskejournalen kan du söka här.

Du kanske även gillar detta