Fyra år i rad – 2015, 2016, 2017 och slutligen 2018 har Hampus Pacholik samlat ihop flest antal centimeter gädda i Fiskejournalens Meterligan. Meterligan har du kunnat delta automatiskt i när du fått en anmäld gädda över 100 centimeter godkänd i Hundraklubben. " />
Annons
Fyrfaldig seger för Pacholik | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Mathias Arnham
Fyrfaldig vinnare blir Hampus Pacholik - stort grattis igen!
Fyrfaldig seger för Pacholik

Fyra år i rad – 2015, 2016, 2017 och slutligen 2018 har Hampus Pacholik samlat ihop flest antal centimeter gädda i Fiskejournalens Meterligan. Meterligan har du kunnat delta automatiskt i när du fått en anmäld gädda över 100 centimeter godkänd i Hundraklubben.
Du som deltagit i Meterligen, eller följt den, känner antagligen väl till Hampus Pacholik vid det här tillfället. Ofta fiskar han gädda via trolling, men även med spinngrejor och från isen, när ismetet är tillgängligt. Under 2018 fick han ihop totalt 2 747 centimeter gädda och la därmed beslag på förstaplatsen denna fjärde gång i rad. Tvåa blev Daniel Englund och trea Morgan Bohman.

Hampus belönas med fiskegrejor från CWC och får ett stort grattis från Fiskejournalen.

Från och med årsskiftet tar Hundraklubben och Meterligan paus på obestämd tid. Vi tackar alla gäddfiskare för engagemang och inskickade bidrag genom åren – Skitfiske på er!

Nicka Hellenberg

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Är du också en fena på flugfiske? Anmäl dig då till SM! Foto: Anders Lundin
SM i flugfiske blir av – hög tid att anmäla sig

2020 är de inställda evenemangens år, men fiske tillhör de sysselsättningar som oftast går utmärkt att utöva trots Covid-19. SM i flugfiske kommer att genomföras som planerat, och det finns ännu tid att anmäla sig.

Svenska mästerskapen kommer att äga rum på tre olika skådeplatser mellan 2–4 oktober, nämligen Kolbäcksgropen (båtfiske) och Sörqvarnsforsen (strömfiske) i Hallstahammars kommun samt Ljusvattnet (landfiske) i Surahammars kommun.

Arrangörsklubb är SFK Atletfiskarna, och tillsammans med Sportfiskarna så hälsar de att det är hög tid att anmäla sig om du inte redan gjort det.
De första 30 anmälda erhåller en plats och därefter erhåller man plats som reserv. Sista anmälningsdag är måndag 28 september, meddelar Sportfiskarna på sin hemsida.

Du kanske även gillar detta