Vi hyllar gäddan på Sportfiskemässan - Sveriges coolaste fisk.  Teckning: Bastian Gierth
Vi hyllar gäddan på Sportfiskemässan - Sveriges coolaste fisk.
Teckning: Bastian Gierth[/caption]Gäddshowen blev en succé på Fiskekryssningen. Nu gör Fiskejournalen en ännu bättre show i Jönköping, så att fler gäddfiskare kan vara med. " /> GÄDDSHOW på Sportfiskemässan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
GÄDDSHOW på Sportfiskemässan

Vi hyllar gäddan på Sportfiskemässan - Sveriges coolaste fisk.  Teckning: Bastian Gierth


Vi hyllar gäddan på Sportfiskemässan – Sveriges coolaste fisk.
Teckning: Bastian Gierth

Gäddshowen blev en succé på Fiskekryssningen. Nu gör Fiskejournalen en ännu bättre show i Jönköping, så att fler gäddfiskare kan vara med.
Se den underhållande Gäddshowen där Per-Ola Johannesson ställer den Svenska gäddeliten till svars på årets Sportfiskemässa, 20-22 mars i Jönköping.
Klockan ett på lördag och och samma tid på söndag, intar Gäddshowen stora scenen på mässan. Det blir många spännande frågor om gäddor där både publiken och paneldeltagarna är delaktiga. Gäddshowen bjuder på filmklipp, statistik, intressanta betraktelser och fakta från några av våra skickligaste gäddfiskare. ”Programledare” är Fiskejournalens Per-Ola Johannesson.
Joel Abrahamsson, Tobias Fränstam och Emma Becker-Håkonssen är några av paneldeltagarna.
Är det någon av er kommande mässbesökare som går och lurar på en gäddfråga ni vill ställa till expertpanelen? Maila in frågan till Per-Ola Johannesson. po.johannesson@telia.com så har du chans att få svar.

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
36 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta