Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Gålö Öring Cup

Team Trolleri leder Gålö Öring Cup efter första dagen. (Foto: Per Lindberg)

Den 16:e upplagan av Gålö Öring Cup är igång. Efter första dagen leder Team Trolleri som lyckades fånga fyra öringar, varav den största vägde 3900 gram.
De 13 team som kom till start på lördag morgon möttes av mycket sol och lite vind. Detta är förhållanden som kan vara lite kluriga, men Team Trolleri lyckades bäst och knep fyra öringar under dagen.
Tävlingen fortsätter under söndagen och en rapport kan du hitta här.
På vår webb-tv finns massor av tips och trix för öringfiske. Klicka här och sök på öring.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta