[/caption] " /> Garmin söker testpiloter | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Garmin söker testpiloter

Vill du bli testpilot i sommar?

Gillar du teknik, är sportfiskare och gillar att skriva? Då kanske detta är något för dig – Garmin söker, i samarbete med Fiskejournalen, tre testpiloter för marinelektronik och handburen GPS.
De tre personerna i testpanelen kör igång i juni och förväntas sammanfatta testet i oktober. Däremellan bloggas det regelbundet om tips och erfarenheter, så att du och jag kan snappa upp lite heta tips längs vägen.
Är du teknikintresserad, gillar att blogga och sugen på att testa nya produkter från Garmin, så är detta definitivt något för dig.
Dessa profiler söker Garmin:
– Vertikalfiskare för att testa ekolod.
– Spinn eller trollingfiskare för att testa
ekolod.
– Flugfiskare för att testa handburen gps.

Vill du ingå i Garmins testpanel?
Skicka e-post till redaktion@fiskejournalen.se och berätta om dig själv. Skriv “Garmin testpanel” i ämnesraden. Glöm inte att ange om du vill vara testpanel för jigg, spinn, trolling eller flugfiske i fjällen.
Vi vill veta:
■ Vilken profil är du?
■ Har du erfarenheter av att blogga?
■ Beskriv ditt intresse för marinelektronik/gps.

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta