Ny Gefan-film, som vanligt både kul och lärorik! (Foto: Erik Ohlsson) Ny Gefan-film, som vanligt både kul och lärorik! (Foto: Erik Ohlsson)[/caption] " /> Ge fan i våra vatten Web-TV | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ge fan i våra vatten Web-TV
Ny Gefan-film, som vanligt både kul och lärorik! (Foto: Erik Ohlsson)

Ny Gefan-film, som vanligt både kul och lärorik! (Foto: Erik Ohlsson)

Nu kan du se ett nytt avsnitt av Sportfiskarnas Ge fan i våra vatten Web-TV med vertikalfiske efter röding på Vättern.
Som vanligt levererar Erik Ohlsson en alltigenom cool, underhållande och lärorik sportfiskefilm. Förutom konkreta tips på hur man vertikalfiskar röding kommer det information om aktuell fiskevård och råd om hur du fiskar hållbart på de fantastiska vätternrödingarna.
Ge fan i våra vatten Web-TV avsnitt nummer 6 kan här nedan.

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta