Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Glad medlem i 100-klubben

Så här kul är det att fiska. Johan Andersson poserar glatt med sin 100-klubbare från Mälaren.

Johan Andersson tog en fisketur på Mälaren i slutet av oktober. Fiskekompisen öppnade hårt, men Johan konstrade snabbt…
Om du av någon anledning glömt hur roligt det är att fiska, så är det bara att titta på Johan Anderssons leende. Med en 107 centimeter lång gädda gör han en glad entré i 100-klubben.
– Efter en bra start för polaren kontrade jag ganska snabbt med denna fina fisk, berättar Johan.
Det var precis efter att han bytt till en Buster bandit som hugget kom. Fisken gav en fin fajt och fick givetvis simma tillbaks efter fotograferingen.
Du missar väl inte spurten i Meterligan? Klicka här för att se ställningen.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta